
Innovació en les arts visuals
Dossier Final - Carpeta d'Aprenentage
Fotomuntatge i creació literària
Per tal d’exposar i presentar totes les històries, cada grup va decidir una metodologia diferent, és a dir, uns van explicar la història acompanyats d’un joc de llums i de narració, uns altres van fer servir recursos audiovisuals, uns altres van fer de protagonistes de la història,etc.
Crec que general tots van tenir grans idees per expressar i explicar la història que van inventar, però al representant-la va ser quan ens vam adonar, de la gran importància que té la metodologia amb la que la facis. És a dir, és molt rellevant que els alumnes tinguin la oportunitat de representar una història de diverses formes, però sempre i quan les coneguin.
Alhora, també vam veure que l’ús de les TIC per aquest tipus de representacions és molt útil, per a que els alumnes aprenguin a fer funcionar una càmera, un ordinador,etc. És una forma, de que es comencin aprendre a traves de les noves tecnologies, i alhora estaran treballant les arts visuals.
També vam arribar a la conclusió, que sense voler tots vam crear històries molt estereotipades. Això ens va portar a pensar, que encara tenim la oportunitat de fer que els nostres alumnes no s’eduquin d’aquesta manera, on estiguin tan condicionats i marcats. Com a futurs mestres hem de crear un clima a l’aula on l’alumne tingui llibertat en representar i pensar allò que vulgui.



